24 november, 2022

Nytt bolag underlättar hela bostadsaffären

Infoping och Real Alliance inleder ett samarbete i form av nya bolaget Boostad Mäklartjänst Sverige AB. Bolaget har vidareutvecklat Infopings och Real Alliances digitala tjänster för fastighetsmäklare och tagit fram en helhetslösning för bostadsaffären. Erik Olsson koncernen blir första kund att teckna avtal med det nya bolaget.

”Vi har under många år jobbat med mäklare och sett hur våra tjänster underlättat deras arbete. Att ta fram en samlad lösning som förenklar hela processen för alla inblandade känns som ett naturligt steg för oss, säger Sara Björnehall, VD Boostad Mäklartjänst Sverige AB.”

Genom sina egenutvecklade moduler erbjuder Boostad mäklare och kunder en lösning för hela bostadsaffären. Modulerna är framtagna för att hantera och digitalisera hela processen från intag till avslutad affär och vidare kontakt. 

Erik Olsson som idag har 30 kontor över hela Sverige med cirka 300 mäklare, kommer att använda Boostads tjänster på alla kontor.

”Vår styrka ligger i detaljerna och med hjälp av Boostad och deras tjänster kan vi fokusera på det vi är bra på, samtidigt som vi underlättar för våra mäklare och framförallt för våra kunder, säger Martin Wickström VD för Erik Olsson Fastighetsförmedling.”

Kontakt

Sara Björnehall, VD Boostad Mäklartjänst Sverige AB, 018-681603, sara.bjornehall@boostad.net

Boostad Mäklartjänst 

Boostad Mäklartjänst Sverige AB erbjuder egenutvecklade moduler för bland annat Intag, Visning, Budgivning med BankID, Mina sidor, Enkäter och Leads. Modulerna stöttar konverteringen av bolån och övriga tilläggstjänster samtidigt som mäklarbolagen behåller kontrollen över sin kunddata. Bolaget tar ett helhetsansvar för utveckling, drift och support.