smh-boostad

Boostad och Svenska mäklarhusets VD

SVENSKA MÄKLARHUSET INLEDER SAMARBETE MED BOOSTAD MÄKLARTJÄNST OCH LANSERAR MINA SIDOR FÖR SINA KUNDER.

  • Samarbetet med Boostad Mäklartjänst blir en del i vår förbättrade kundresa. Genom den nya tjänsten kommer det bli enklare och smidigare för våra kunder att snabbt ta del av viktiga dokument under både köp- och säljprocessen, men också att löpande få information i varje steg. Målet är att varje kund ska få en bättre upplevelse i samband med sin bostadsaffär, säger Mikael Meyer VD på Svenska Mäklarhuset.

En annan viktig del som ingår i tjänsten är en Budgivningsmodul för en trygg och säker budgivningsprocess. Tjänsten ger budgivarna möjlighet att dels verifiera sin identitet med BankID och dels styrka sitt lånelöfte. Detta ökar transparensen och minskar risken för oseriösa budgivare.

  • Genom budgivning med BankID ökar vi transparensen och skapar trygghet för både spekulanterna och våra säljare. Dessutom ökar vi trovärdigheten för mäklaren vilket är positivt för hela branschen. Nu väntar vi bara på en lagändring där bud ska bli bindande, säger Mikael Meyer, VD Svenska Mäklarhuset.

I inledningsfasen erbjuds Mina sidor till alla köpare och säljare, men på sikt kommer tjänsten att kunna erbjudas även spekulanter och potentiella säljare.

  • Vi tror det är viktigt att det hinner sätta sig lite innan vi börjar utveckla nya delar tillsammans med Boostad. Men på sikt ser vi att det finns många bra möjligheter att ta del av även för spekulanter och potentiella säljare, säger Mikael Meyer.

Boostad Mäklartjänst har utvecklat produkter och tjänster för mäklarbranschen under många år och känner till behoven hos mäklarföretagen och dess kunder.

  • Vi är glada över att Svenska Mäklarhuset har gett oss förtroendet att hjälpa till med sin digitala kundresa, inte minst då de har en spännande marknadsposition och att de ligger i framkant vad gäller kundvård och tekniska lösningar. Vi är dessutom övertygade om att våra tjänster kommer att underlätta mäklarnas dagliga arbete, säger Sara Björnehall vd på Boostad Mäklartjänst.

Vill du veta mer, kontakta Sara Björnehall VD Boostad Mäklartjänst sara.bjornehall@boostad.net 070-692 32 26, eller Mikael Meyer VD Svenska Mäklarhuset mikael.meyer@smh.se 0708-18 14 83.